Subcategories

 • Gordijnen (overgordijnen, inbetweens en vitrage)

  gordijnOvergordijnen, inbetweens, vitrage en interieurstoffen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins. Woonnuance van der Heijden adviseert u graag om een keuze te maken die bij u en uw interieur past. Gordijnen zijn erg bepalend in uw interieur , niet alleen de kleuren, maar ook zijn ze bepalend voor de lichtinval.. Kom naar Woonnuance van der Heijden en vindt de juiste raambekleding voor uw interieur!

  Lees meer...

 • Raamdecoratie

  raamdecoratieRaamdecoratie is verkrijgbaar in de vorm van Jaloezieën, plissées, duettes, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, silhouettes,en .... Laat u adviseren door door Woonnuance van der Heijden, u zult versteld staan van de talloze mogelijkheden. Neem nu jaloezieën als voorbeeld met honderdenden kleuren en diverse lamelbreedtes, en keuze uit materialen als stof, alluminium en kunststof is er altijd wel één die bij u past.

  Lees meer...

 • Rail & roedes

  railenroedesBij de keuze van een uw raamdecoratie is de keuze voor een passende rail en roede bepalend voor de sfeer in uw interieur. Kiest u voor een strakke afwerking met een onopvallende rail of kiest u voor een alluminium roede. Bij een landelijke of klassiek stijl kan een houten , smeedijzeren, chroom of messing roede het juiste accent geven. Daarnaast kunnen de juiste drapeerhaken, gordijnclips, rozetten of trekstangen het plaatje compleet maken.

  Lees meer...

 • Zonwering

  zonweringZonwering en Screens kunnen bijdragen aan het comfort van uw woning. In eerste instantie houden ze de zon en warmte of kou buiten. In tweede instantie kunnen ze bijdragen aan de sfeer in uw woning door de mooie uitstraling van mogelijke kleuren, dessins en materialen. Kom naar Woonnuance van der Heijden en ontdek de mogelijkheden!

  Lees meer...

 • Shutters

  shuttersShutters zijn trendy houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Shutters zijn uniek en dragen bij aan een gevoel van comfort, gezelligheid en warmte. Ze zijn bovendien zonwerend en isolerend. Kortom de perfecte aanvulling in uw interieur!

  Lees meer...