Subcategories

 • Tapijt

  tapijtTapijt is de basis van uw interieur en de keuze is bepalend voor de uiteindelijke uitstraling. Tapijt is verkrijgbaar in talloze kleuren, dessins en is de lengte van de pool erg belangrijk voor de uiteindelijke look & feel. Kom naar Woonnuance van der Heijden en laat u adviseren. Bekijk, voel en beleef de mogelijkheden!

  Lees meer...

 • Vinyl

  vinylDe vinylvloer is weer helemaal terug van weggeweest. Dit is niet zonder reden, want vinylvoeren combineren tegenwoordig alle wensen voor een vloer tot één oplossing: uitstraling, comfort, slijtvast, duurzaam, hygiënisch en is bovendien onderhoudsvriendelijk!

  Lees meer...

 • PVC

  pvcDe PVC vloer is voor velen nog niet zo bekend, maar is erg in opmars. De PVC vloer is het alternatief voor parket, laminaat of zelfs natuursteen en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Daarnaast is een PVC vloer is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Bovendien reduceert de PVC vloer het geluid aanzienlijk en is daardoor een erg 'stille' vloer. De vloer kan in bijna iedere ruimte toegepast worden.. ja zelfs de badkamer! Ruimtes met vloerverwarming zijn eveneens geen probleem. Kom naar Woonnuance van der Heijden en ontdek de PVC vloer zelf!

  Lees meer...

 • Laminaat

  laminaatLaminaat is als product bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs. Laminaat is populair geworden doordat de toplaagslijtvast is en onderhoudervriendelijk. Bovenal is laminaat verkrijgbaar in een ongekend aantal mogelijke uitvoeringen. Denkt u bijvoorbeeld aan hout, steen en fantasiedessins. Kom naar Woonnuance van der Heijden en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur!

  Lees meer...

 • Parket

  parketEen parket vloer is tijdloos en draagt bij aan een warme sfeer in uw huis. Een houten vloer is bovendien duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. Laat u adviseren bij Woonnuance van der Heijden, want uw woning verdiend een parket vloer!

  Lees meer...

 • Marmoleum

  marmoleumMarmoleum is een oerdegelijk en vrijwel onverslijtbaar product. U vind het niet voor niets terug in de meeste openbare gebouwen. Marmoleum is niet alleen een degelijk product maar is bovendien een trendy en eigentijds product. Laat u adviseren en inspireren bij Woonnuance van der Heijden!

  Lees meer...